O NAMA.

Mimco living dizajn je nastavak priče o unikatnom Mimco nameštaju koja traje od 1992. godine, a kojoj smo dodali mnogo novih mogućnosti da raste i da se razvija. Ručno izrađujemo custom komade koji po kvalitetu, formi i funkcionalnosti ne zaostaju za prestižnim evropskim i svetskim kućama nameštaja, a naši dizajneri enterijera nude besprekorna i inovativna rešenja u uređenju svakog vašeg prostora.

Art Of Living

Mimco living nameštaj predstavlja sklad zabavnih i važnih, nežnih i ozbiljnih trenutaka koji svakodnevicu čine posebnom i neponovljivom. Našim klijentima prezentujemo Art of Living koncept koji podrazumeva lep doživljaj svakog segmenta života, a naročito stvari koje nas okružuju u prostoru i vremenu koje delimo sa najbližima.

Filozofija

Mimco living filozofija dizajna je da motivišemo ljude da budu sami kreatori svog životnog prostora. 

Prostor u kome živimo i radimo nas definiše i inspiriše, našem danu daje boju, zvuk i oblik, i zato je naša najveća ambicija da pokažemo ljudima kako mogu da žive udobno i u skladu sa sopstvenim vrednostima i pravilima.

Mimco living vam nudi komfor i stil kao osnovu za osećaj pripadanja i doživljaj ispunjenosti.

Naša Misija

Mimco living misija je da klijentima ponudimo najveći kvalitet u izradi nameštaja, vrhunske materijale i originalna rešenja u organizaciji prostora.  Da im prepustimo da u svom domu budu ono što jesu i da žive život jer njega ne čine prelepi oblici, već uspomene koje se za njih vezuju.

Mimco living nudi bezbroj mogućnosti da od naše kolekcije napravite idealan izgled samo Vašeg sveta i da doživite stvaranje enterijera kao stvaranje lepšeg života.  Fokusirani smo na kvalitet, funkcionalnost i lep izgled. Samo zajedno, besprekorna forma i impresivan sadržaj mogu stvoriti ambijent koji prija svim čulima.

Naš tim sačinjen od vrhunskih stručnjaka, dizajnera, arhitekata, stilista, modnih umetnika, interpretira želju i stil svakog klijenta i kroz spajanje najboljih materijala sa originalnim kreacijama nudi bogat, šarmantan i vanvremenski dizajn sa potpisom.

Pozivamo Vas da u našem Showroomu na Terazijama doživite Mimco living svet, svim Vašim čulima. Dozvolite sebi da, kroz igru boja, tekstura i savršenih oblika, izmaštate samo Vaš dream home koji vibrira energijom i stavom. Definišite i organizujte Vaš dom tako da oslikava najlepšu i najbolju verziju Vas samih.

mimcoliving_logo_full

Kontakt

mimcoliving_logo_full

Terazije 16, 11000 Beograd
office@mimcoliving.com
+381 63 668 339