USLUGE.

Život možda nije savršen, ali Vaš dom ili kancelarija mogu da budu. Usklađen sa željama i mogućnostima, savršeni za Vaše potrebe, prostor koji govori o Vama. Svaka stolica, komoda, draperija ili polica je Vaša intimna stvarnost koju pokazujete samo privilegovanima i zato mora biti izrađena sa stilom i karakterom. 

Od trenutka kada biramo materijale, preko oblikovanja i postizanja idealne forme, do trenutka kada Vam isporučujemo nameštaj, svaki momenat je za nas izazov i nova prilika da pomerimo granice u kreativnosti i idejnim rešenjima. Kroz svaku fazu projektovanja i izrade naši stručnjaci prolaze maksimalno fokusirani da zadovolje najviše standarde kvaliteta, odgovore zahtevima klijenata i prenesu energiju Art living koncepta na životni prostor.

mimco living

Mimco living tim dizajnera enterijera je uvek prisutan, spreman da interpretira želju i stil svakog klijenta i kreira prostor koji čini da se osećate komforno, lepo i povlašćeno. Mimco living custom nameštaj je personalizovan, ali i inspirativan da se uklopi, i moćan da ponese atmosferu Vašeg doma i radnog prostora. Zato se radujemo svakoj novoj ideji o životu naših komada nameštaja u Vašem ambijentu. 

Vaš dream home može biti spoj klasičnih i modernih elemenata, luksuzan i savremen, topao i elegantan, originalan i upečatljiv, veseo i smeo, efektan i raskošan. Vaš dream home može biti kakav god poželite, a Mimco living će biti siguran i autentičan vodič za realizaciju Vaših snova.

Interior Design

Mimco living tim za dizajn enterijera čine izuzetni stručnjaci koji Vaš prostor doživljavaju kao Vaš identitet koji Vas predstavlja i umnogome definiše. Zato nam je važno da svakog klijenta upoznamo lično kako bi razumeli njegove želje i potrebe koje onda pretvaramo u izuzetne prostore i predivne oblike. 

Unutrašnje uređenje podrazumeva fokusiranje na svaki segment prostora, od izgleda i funkcionalnosti zidova, do položaja stone lampe i izbora tkanine za draperiju. Svaki detalj je važan, a Mimco living dizajneri enterijera će posvećeno i sa strašću sve elemente složiti u harmoničnu i neponovljivu celinu koju ćete ponosno pokazivati i u kojoj ćete neizmerno uživati.

Arhitecture

Mimco living profesionalci iz oblasti unutrašnje arhitekture prate projekat stvaranja Vašeg prostora od samog početka, koncepta i ideje, do finalnog vizualnog i funkcionalnog doživljaja. Svaki projekat nam je izazov i mogućnost da pokažemo i dokažemo da, bez obzira da li se radi o renoviranju postojećeg ili izgradnji potpuno novog prostora, mi možemo da oblikujemo i stvorimo samo Vaš svet u kome ćete živeti i raditi bez zadrške. Svesni smo da svaki prostor, ma gde da se nalazi i bez obzira kako u početku izgleda, u sebi nosi bezbroj mogućnosti za fantastična arhitektonska rešenja koja za cilj imaju Vaše i naše zadovoljstvo.

Technical Design

Da bismo kreirali savršene životne prostore koji vibriraju stilom i stavom, a našim klijentima pružaju najveću meru udobnosti, lepote i komfora, svakom projektu uređenja enterijera pristupamo odgovorno, lično i potpuno posvećeno. Mimco living tim stručnjaka će istražiti i povezati sve važne momente i elemente koji su neophodni za maštovita, inovativna rešenja u tehničkom dizajnu enterijera. Tehničke crteže, ideje, izvođačke projekte, nacrte unutrašnjeg prostora, izgled nameštaja i dekoracije usklađujemo sa Vašim životnim stilom, Vašim moogućnostima, željama i potrebama.

FF&E Design

Furniture, fittings and equipment.

Mimco living tim dizajnera svaki Vaš prostor doživljava kao priliku da pokaže da je Art of living stvarnost koju možete živeti i u kojoj možete uživati na bezbroj načina. Mimco living dizajneri enterijera će oživeti Vaš dream home i pomoći Vam da izaberete tačno one komade nameštaja i predmete koji će ukrasiti i ulepšati Vašu svakodnevicu, pružiti Vam sigurnost, udobnost i samouverenost da možete živeti i raditi apsolutno autentično. Svemu pridajemo potpunu pažnju, od odabira savršene sofe, boje draperije, izbora umetničkih slika i ukrasa koji će stajati na komodi. To ne vidimo kao sitnice, već kao život.  Naš tim će Vam, na Vašem putu ostvarivanja savršenog personalizovanog prostora, uvek biti dostupan i voditi Vas kroz procese harmoničnog usklađivanja unutrašnjeg dizajna sa arhitektonskim rešenjima. Poštujući Vašu posebnost i individualnost, krajnji cilj u dizajniranju i opremanju enterijera je kreiranje idealnih i jedinstvenih prostora za život i rad.

Nabavka

Mimco living koncept kreiranja prostora i nameštaja koji ga ispunjava i oživljava, podrazumeva potpunu posvećenost svakom segmentu koji je važan i neizostavan u čitavom procesu, od ideje pa do realizacije, od želje pa do konačnog oblika. Zato pristajemo da radimo samo sa vrhunskim materijalima koje nabavljamo u Srbiji, ali i u inostranstvu. Najviši kvalitet je imperativ u našem radu. Beskompromisno pristajemo samo na najbolje i zadovoljni smo što imamo mogućnost da biramo ekskluzivne proizvode od kojih stvaramo Mimco living svet. Vreme koje uložimo u svaki, i najmanji detalj tokom stvaranja i opremanja životnog prostora je srazmerno zadovoljstvu naših klijenata koji postaju i naši prijatelji koji nam donose uvek novu energiju i inspiraciju. 

ŽIVOT sa MIMCO LIVING-om

Volimo da vidimo način na koji je naš dizajn uklopljen u vaš dom. Tagujte nas na
#mimocliving, @mimcoliving kako biste podelili vaše omiljene MIMCO LIVING momente sa nama.

mimcoliving_logo_full

Kontakt

mimcoliving_logo_full

Terazije 16, 11000 Beograd
office@mimcoliving.com
+381 63 668 339